MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W gotowych sosach, zwłaszcza majonezowych i zabielanych,...
fot. Doris Morgan/Unsplash

To najgorsza żywność dla jelit. Naukowcy ostrzegają: sprzyja zapaleniu i chorobie Leśniowskiego-Crohna. Zobacz produkty na „czarnej liście”

Gotowe sosy

W gotowych sosach, zwłaszcza majonezowych i zabielanych, nieodzowny jest dodatek emulgatorów. To także często źródło konserwantów, zagęstników, wzmacniaczy smaku – podobnie jak inne rodzaje sosów, zwłaszcza na bazie pomidorów.

Zobacz również

Trefl – Śląsk: WKS dostał lekcję koszykówki. Sopocianie bliżej walki o mistrzostwo

NOWE
Trefl – Śląsk: WKS dostał lekcję koszykówki. Sopocianie bliżej walki o mistrzostwo

Pierwsza Komunia Święta dzieci z parafii Miłosierdzia Bożego w Malborku

Pierwsza Komunia Święta dzieci z parafii Miłosierdzia Bożego w Malborku

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz